Известие

Collapse
No announcement yet.

Подлежи ли на ремонт или обслужване вариатора на Алфа Ромео 156 2.0

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Няма кяр от този Кит , аз сменях кит и лагер , обаче, изкара има няма 5-6 хил км , и сега сутрин пак си трака двигателя 5-10 сек. като запаля колата, няма оправия , само нов е решението.
    Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank

Comment

пак е добре че са само първите 10сек. при мен си трака постоянно
      Alfa Romeo 1.4 TS 146 Junior
      Alfa 147 1.6 TS Remapped by OEM
      Alfa Romeo GT 1.8 TS
      Yamaha R6

Comment

Първоначално публикувано от vladeto_ Покажи съобщение
        пак е добре че са само първите 10сек. при мен си трака постоянно
        Ем той почва с първите 10 сек, после става по-зле и по-зле... Чист дизел ама пусто 300 лева чисто нов вариатор.
        Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank

Comment

А като знаеш, че в английско е 90 паунда ....
          146 1.6TS CF1 '98

sigpic

Comment

А какво може да стане ако си остане да си трака мен не ми пречи а и нови около 400 лв с работа не ми се дават

Comment

незнам ама при мен с ремонтен комплект е вече 40 000км!беше се разтракала 2007 г и тогава го смених,сега пак трака но е от скоро даже не е дразнещо но скоро ще се сменя с нов!така че за ремонтния комплект е много относително!!
              alfa romeo 156 1.8ts-спортно окачване!! R.I.P!Now Alfa Romeo 159sw

Comment

А как точно се разбира дали е от вариатора тракането?Знам, че е като на дизел шума от двигателя- при мен се появява само при палене, а след това остава едно металическо чукане- сигурно са повдигачи на клапани, но не мога да предценя...
                Alfa Romeo 156/1.8 T.S/ 144 h.p.

Comment

Първоначално публикувано от B. Stamatov Покажи съобщение
                  А как точно се разбира дали е от вариатора тракането?Знам, че е като на дизел шума от двигателя- при мен се появява само при палене, а след това остава едно металическо чукане- сигурно са повдигачи на клапани, но не мога да предценя...
                  Така както си го описъл е точно вариатора ако го хванеш в началото ремонтния кoмплект ще ти свърши работа .
                  Last edited by dimo; d.m.y г., 13:05.
                  sigpicAlfa 155 2.0 16v

Comment

Първоначално публикувано от dimo Покажи съобщение
                    Така както си го описъл е точно вариатора ако го хванеш в началото ремонтния кoмплект ще ти свърши работа .
                    И колко хиляди километра ще изкара с ремотния комплект?
                    Alfa Romeo 156/1.8 T.S/ 144 h.p.

Comment

2000-4000 макс с нод до към 20 000

Comment

Първоначално публикувано от B. Stamatov Покажи съобщение
                        И колко хиляди километра ще изкара с ремотния комплект?
                        Това е твърде относително ако е отскоро проблема и ако му е първи ремонт кара доста дълго , а ако е тракал с години изобщо не кара максимум 2- 3 хиляди км. едва ли някой може да каже колко с точност ще изкара ...
                        sigpicAlfa 155 2.0 16v

Comment

Working...
                        X